U izboru hotela

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Kol
2020
09

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › U izboru hotela

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
05
 
11.2016

U izboru hotela

gostima je najvažnija besplatna wi-fi mreža
U izboru hotelaRomana beach resort
 
  • Prema istraživanjima*, bez obzira na svrhu putovanja, najvažnija karakteristika pri odabiru hotela za čak 67 posto gostiju podatak je o dostupnosti bežičnog interneta, dok čak njih 47 posto neće odabrati hotel koji nema besplatnu wi-fi mrežu
  • Čak 60 posto hotela koristi mobilne web stranice kako bi prezentirali svoje usluge, 40 posto koristi mobilnu aplikaciju, 53 posto koristi digital signage tehnologiju, dok 11 posto njih ima mogućnost check-ina preko mobilnog telefona gosta
  • Hrvatski Telekom u svojoj ponudi ima cjelovita rješenja za hospitality industriju, od TV sustava, wi-fija, fiksne i mobilne telefonije, interne mreže, video nadzora, fiskalizacije, pa do ICT opreme, e-punionica za motorna vozila, e-bicikala i pametnog parkinga

Prilikom traženja hotela u kojem će svaki gost moći ispuniti svoju svrhu putovanja nekad su najvažnije karakteristike bile lokacija hotela, udobnost soba ili ljubaznost osoblja. Danas, u doba kad tehnologija zauzima velik i važan dio našeg života, prioriteti su se promijenili. Tako je prema istraživanjima*, bez obzira na svrhu putovanja, najvažnija karakteristika pri odabiru hotela za čak 67 posto gostiju podatak o dostupnosti bežičnog interneta, dok njih čak 47 posto neće odabrati hotel koji nema besplatnu wi-fi mrežu, pri čemu im je vrlo bitna i kvaliteta i brzina te mreže. Troje od četvero putnika potvrdit će da im je smartfon izuzetno važan, a više od trećine ispitanih, priznat će kako smartfone više koristi na putovanju nego kod kuće.

Zbog svega toga, hoteli će u današnje vrijeme posebnu pažnju posvetiti tehnologiji i mogućnostima koje pruža, pa njih 60 posto koristi mobilne web stranice kako bi prezentirali svoje usluge, 40 posto koristi mobilnu aplikaciju, 53 posto koristi digital signage tehnologiju, dok 11 posto njih ima mogućnost check-ina preko mobilnog telefona gosta. Online booking u Hrvatskoj također je u velikom porastu, pa je tako procijenjena godišnja stopa rasta prihoda od online bookinga u hotelskom smještaju do 2020. godine 28 posto.

S obzirom na aktualne pokazatelje o tome koliki je utjecaj tehnologije važan u svakom segmentu hotelskog poslovanja, hoteli teže za što boljom i efikasnijom uslugom. Hrvatski Telekom zato, kao vodeća telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj, u svojoj ponudi ima cjelovita rješenja za hospitality industriju. Ovisno o konkretnoj potrebi korisnika, HTkombinira praktično sve usluge i tehnologije kojima raspolaže – fiksne, mobilne i cloud te osim analize, dizajna, isporuke i implementacije samog rješenja osigurava i uslugu održavanja te korisničku podršku tijekom trajanja poslovnog odnosa. Jedna od prednosti ovakvih posebnih poslovnih rješenja je i mogućnost naplate kroz mjesečne naknade. Na taj način je korisnik u samom startu oslobođen inicijalnih troškova pri izgradnji i opremanju a dodatno ima potpuni outsourcing upravljanja i održavanja rješenja.

Niz hotela diljem Hrvatske koristi HT usluge, i to od TV sustava, wi-fija, fiksne i mobilne telefonije, interne mreže, video nadzora, fiskalizacije, pa do ICT opreme, e-punionica za motorna vozila, e-bicikala i pametnog parkinga. Opremaju se hoteli s raznim profilom gostiju, od tematskih hotela, boutique hotela, apartmana, pa do onih najsofisticiranijih s izuzetno zahtjevnim gostima, ali svima njima najbitnije je da im njihov hotel u tehnološkom smislu ponudi sve što im je potrebno.

O hospitality uslugama uslugama koje HT isporučuje hotelijerima, direktor Romana Beach Resorta u Makarskoj Ivan Gujinović kaže:

- U posljednjoj fazi izgradnje tražili smo pouzdanog partnera koji će isporučiti ICT usluge koje će nam pojednostaviti posao i zadovoljiti potrebe i očekivanja naših gostiju. Imajući na umu visoke zahtjeve naših gostiju, implementirana tehnologija morala je biti na zavidnoj razini. Zbog svega navedenoga, Hrvatski Telekom se pokazao kao najbolji izbor za nas zbog svoje stručnosti, tehničke podrške koju dobivamo te ne manje važno, ponuđene financijske konstrukcije cijelog projekta.

Koje su još sve mogućnosti i koje ICT usluge nudi Hrvatski Telekom, predstavit će Ivana Beli Ostarčević s prezentacijom „Samo najbolje za vaše goste - uz ICT usluge Hrvatskog Telekoma uspješno se pripremite za novu sezonu“, na konferenciji za hotelijersku industriju Best Stay, koja će se održati u Opatiji 17. i 18. studenoga.

*Istraživanja: statista.comcnbc.comhospitalitynet.org

 
Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Romana beach resort
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › U izboru hotela