Viber pokreće kampanju

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Ruj
2020
30

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Viber pokreće kampanju

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
05
 
08.2020

Viber pokreće kampanju

za borbu protiv gladi uzrokovanu pandemijom COVID-19
Viber pokreće kampanjuPr vsr sticker pack
 

Organizacijama koje se bore protiv gladi u svijetu Viber će pomoći sticker paketom i vlastitim communityjem, u kojima će milijune korisnika motivirati na akciju 

San Francisco, 4. kolovoza 2020. - Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za laku i besplatnu komunikaciju, najavila je predstavljanje svoje kampanje za pomoć u borbi protiv gladi u svijetu, izazvane nestašicom hrane zbog pandemije COVID-19. Novi sticker paket i community, posebno kreirani za ovu priliku, pomoći će motivirati Viberove korisnike, zaposlenike i postojeće partnere poput Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO), Međunarodne federacije društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca (IFRC), World Wide Funda (za prirodu) (WWF), UNICEF-a, U-reporta i organizacije U.N. Migration.

COVID-19 poremetio je funkcioniranje gotovo svake industrije i institucije, uključujući i važne lance opskrbe hranom. Prema procjenama U.N. World Food Programme (WFP) iz travnja, više od 265 milijuna ljudi bi se tijekom 2020. moglo naći pred prijetnjom gladi, što je gotovo dvostruko više nego prošle godine. Preokret takvog negativnog trenda znači spašavanje ljudskih života, a Viber planira odraditi svoj dio.

Inicijativa za pomoć uključuje edukativni community “Fight World Hunger Together”, pokrenut od strane Vibera, kao i Viberov sticker paket na engleskom i ruskom. Ovo je prvi community svoje vrste, a korisnicima će pružati informacije kako promjenom navika po pitanju prehrane, kupovine namirnica i kuhanja mogu izbjeći bacanje hrane i stvaranje otpada. Time će onima najugroženijima pomoći osigurati stabilan izvor hrane, a usput i pružiti bolju edukaciju o problemu gladi u svijetu. Sadržaj će kreirati Viberovi humanitarni partneri, koji na platformi imaju i vlastite kanale.

Korisnici kampanju mogu podržati i financijski, preuzimanjem posebnog sticker paketa – novac sakupljen preuzimanjem stickera bit će doniran humanitarnim udrugama koje se bore protiv gladi u svijetu. Usto, Viber onima koji trenutno nisu u mogućnosti donirati nudi opciju pružanja podrške pridruživanjem novom communityju i pozivanjem obitelji i prijatelja. Kada community dosegne milijun korisnika, Viber će skupljenom iznosu pridodati i donaciju od 10.000 dolara, čime ljude želi potaknuti da i sami sudjeluju, što je od velike važnosti za ovakav poduhvat.

“Svijet se mijenja brže nego ikada, a COVID-19 učinio je ionako ugrožene populacije još ranjivijima. Jedan od najvećih izazova pandemije je svjetska nestašica hrane i porast slučajeva gladi. Viber ne može samo šutke gledati i ništa ne poduzeti,” izjavio je Djamel Agaoua, izvršni direktor Rakuten Vibera.

O Rakuten Viberu:

Rakuten Viber spaja ljude. Bez obzira na to tko su i odakle dolaze. Naša svjetska baza korisnika na raspolaganju ima široku paletu funkcija – kao što su chat uživo, video pozivi, razmjena poruka unutar grupa i praćenje njihovih omiljenih brendova i poznatih osoba. Svojim korisnicima osiguravamo besplatnu i sigurnu okolinu za dijeljenje svoje svakodnevice.

Rakuten Viber je članica Rakuten grupacije tvrtki, svjetskog lidera u elektroničkoj trgovini i financijskim uslugama. Službeni je komunikacijski kanal FC Barcelone i službena aplikacija za slanje poruka i pozive Golden State Warriorsa.

Pridružite se Viberu već danas i uživajte u najboljem iskustvu komunikacije na svijetu.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Pr vsr sticker pack

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Viber pokreće kampanju