VICE GURU

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
09:59
Srp
2020
09

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › VICE GURU

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
06
 
11.2019

VICE GURU

BASMA institut za integrativnu medicinu i holističko energetsko liječenje- Galerija SC
VICE GURUVice guru
 

Otvorenje BASMA instituta održat će se u petak, 8. studenog u 20 sati u prostoru Galerije SC. BASMA - institut za integrativnu medicinu i holističko liječenje otvoren je do 23. 11., radnim danom od 12 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati. Sukladno recentnim nagovještajima u javnosti, Galerija SC u studenom prenamjenjuje svoj prostor i postaje BASMA – institut za integrativnu medicinu i holističko energetsko liječenje.

Nakon uspješnog otvorenja prvog Instituta u Splitu, poznati duhovni učitelj Vice Guru dolazi u Zagreb ponuditi praktična rješenja za otežana psihofizička stanja temeljena na njegovom dugogodišnjem iskustvu i istraživanjima na području alternativnih ezoterijskih praksiVice Guru je od malih nogu poznat u Splitu kada je sa samo četiri godine iscjeljivao energijom i spiritističkom tehnikom kanalizirao poruke svog duhovnog vodiča. Svoje tehnike pozitivne psihologije, metode samorazvoja i samopomoći primjenjuje kroz videozapise, tehnike i uređaje namijenjene poboljšanju kvalitete života te povratku svojoj istinskoj prirodi.

U razdoblju od 8. do 23. studenog BASMA institutu predviđen je promotivni period otvorenih vrata tijekom kojeg će zainteresirani građani moći razgledati novi preuređeni prostor s izloženim rezultatima Guruovih integrativnih medicinskih istraživanja te neke od njegovih invencija koje čine jedinstveni spoj najsuvremenijih tehnologija i drevnih znanja o prirodi čovjeka.

Od uređaja koje svakako valja spomenuti tu je Telekomunikator, nastao integracijom tradicionalne balkanske medicine i suvremene e-nargile, zatim iKSHAM, aplikator koji zahvaljujući protoku orgonske energije stvara jako vibracijsko polje koje na osobu djeluje iscjeljujuće i umirujuće, te tehniku koja spaja divinaciju i biljne pripravke u svrhu precizne holističke dijagnostike. Zagrebačka podružnica BASMA instituta predstavit će i Pro-bhuti program koji je trenutno u prvoj fazi kliničkog testiranja, a čine ga kapsule vibhuti praha materijaliziranog ili spravljenog od gotovo dvije stotine različitih indijskih jogina i njihovih sljedbenika.

Na otvorenju Instituta će, osim bioenergetskog tretmana Vice Gurua, biti ponuđena Hado voda strukturirana pozitivnom energijom i iKSHAM orgonski aplikatori za čeonu (ajna) čakru koji će biti dostupni svim posjetiteljima. Poznati autor mnogobrojnih knjiga o alternativnoj medicini Deepak Chopra tvrdi kako je „svatko od nas ovdje jer ima svoje mjesto, a svaki se dio mora uklopiti u veliku slagalicu.“ Prema tome, budite dijelom ovog važnog kozmičkog događaja i doživite dodir svjesnosti! Sara Mikelić

Na otvorenje BASMA instituta poželjno je doći u bijeloj odjeći.
Više informacija o Institutu potražite na 

https://basmainstitute.wixsite.com/basma.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Vice guru
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › VICE GURU