Više od 700 poduzetnika na susretu s HEP Opskrbom

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Tra
2020
08

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Gospodarstvo › Više od 700 poduzetnika na susretu s HEP Opskrbom

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
11
 
12.2014

Više od 700 poduzetnika na susretu s HEP Opskrbom

Tradicionalni, 3. Susret kupaca HEP Opskrbe održao se i ove godine u četiri hrvatska grada. Nakon Splita, Opatije i Osijeka, danas je završni susret održan u Zagrebu. U ovogodišnjem programu sudjelovalo je više od 700 gospodarstvenika, velikih kupaca električne energije iz cijele Hrvatske. Redom su to značajni proizvođači, energetski najzahtjevniji korisnici usluga HEP Opskrbe, vodećeg opskrbljivača električnom energijom u Hrvatskoj s više od 46 000 kupaca u kategoriji poduzetništvo.
Više od 700 poduzetnika na susretu s HEP OpskrbomHep zg-4.resized
 

Susreti su bili jedinstvena prigoda za osvrt na godinu na izmaku i analizu stanja na tržištu električne energije, a o novim proizvodima, trendovima i tržišnim očekivanjima uzvanicima je govorila mr. sc. Tina Jakaša – direktorica HEP Opskrbe koja je, između ostalog, naglasila:

Sve veći broj elektrana, koje električnu energiju proizvode iz obnovljivih te samim time promjenljivih i nestabilnih izvora, nameću potrebu za fleksibilnijom  proizvodnjom, ali i potrošnjom električne energije. To su za kupce električne energije novi izazovi, osobito u smislu promjene dugogodišnjih navika. Veliki kupci će u budućnosti morati puno bolje planirati potrebne količine energije i vrijeme njene potrošnje da bi sustav ostao stabilan i održiv, a ciljevi u području dekarbonizacije ostvareni. HEP grupa svojom snagom i  širokom paletom energetskih usluga, može odgovoriti na sve izazove koje donosi budućnost energetskog tržišta, a naši stručnjaci će u tom procesu aktivno surađivati s kupcima.

Jedna od tema susreta, za koju su sudionici iskazali najviše zanimanja, bilo je predstavljanje proizvoda “ Udružimo se!“, jer on kupcima električne energije omogućuje udruživanje i zajednički nastup prema opskrbljivaču, a time se postižu bolji uvjeti i cijena električne energije.

Mi smo mogućnost udruživanja uvrstili u svoju ponudu proizvoda jer smatramo da je obostrano korisna: kupci na takav način ostvaruju bolju cijenu električne energije i uvjete, a nama kao opskrbljivaču takav oblik suradnje optimizira poslovanje. Da je riječ o svojevrsnom hit proizvodu među poduzetnicima pokazuje podatak da smo u samo godinu dana potpisali više od 500 takvih ugovora, ocijenila je direktorica HEP Opskrbe Tina Jakaša.

Važnost susreta koji je okupio predstavnike velikih kupaca električne energije i istodobno najznačajnijih hrvatskih tvrtki, potvrdilo je i vodstvo HEP grupe na čelu s predsjednikom  mr. sc. Pericom Jukićem, koji je tom prigodom izjavio: 
HEP je snažna, stabilna i organizirana tvrtka koja se uspješno nosi s konkurencijom i može odgovoriti na sve vaše energetske potrebe, kolikogod one bile složene ili posebne.

Osim što je HEP Opskrba i dalje prvi izbor najvećih industrijskih kupaca, ona je i jedini opskrbljivač koji na tržištu nudi certificiranu energiju dobivenu iz obnovljivih izvora energije. Tako su tijekom susretâ u sva četiri grada dodijeljena i priznanja prvim kupcima proizvoda ZelEn, a prigodne zahvalnice uručene su tvrtkama:  Aluflexpack novi, Hotel Park – Split, Ilirija, JGL, Erste&Steiermärkische Bank i Viviani.

Također,prigodom susreta u Zagrebu, svečano su uručena novčana sredstva Dječjem domu “Ivana Brlić Mažuranić“ iz Lovrana, kao rezultat natječaja za dodjelu financijskih sredstava koja se prikupljaju iz naknade za proizvod ZelEn. Dječji dom “Ivana Brlić Mažuranić“ Lovran, ustanova je koja pruža usluge skrbi izvan vlastite obitelji djeci i mladima u dobi od rođenja do 21. godine života,  za djecu bez roditelja i djecu koju roditelji zanemaruju. Donaciju u vrijednosti od 400 tisuća kuna preuzela je ravnateljica Suzana Mravinac, a vrijedan ček uručili su joj direktorica HEP Opskrbe, Tina Jakaša, i direktor Sektora za nabavu i prodaju HEP Opskrbe, Vladimir Kurečić.

Nakon radnog dijela susreta HEP Opskrbe s njenim kupcima, u onom neslužbenom,  uzvanicima su predstavljene autohtone eno i gastro delicije hrvatskih proizvođača, dugogodišnjih kupaca HEP Opskrbe.

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Hep zg-1.resized
  • Zagreb Hep zg-2.resized
  • Zagreb Hep zg-3.resized
  • Zagreb Hep zg-4.resized

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Gospodarstvo › Više od 700 poduzetnika na susretu s HEP Opskrbom