VOZAČI PRIHVATILI

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
14:59
Tra
2020
04

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › VOZAČI PRIHVATILI

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
01
 
11.2016

VOZAČI PRIHVATILI

BITKU ZA ISPRAVNE AUTOMOBILE
VOZAČI PRIHVATILIRadionice-ak i stp
 

Više nema dvojbe: zagrebački vozači prihvatili su poziv Autokluba "Maksimir" i ušli u bitku za ispravne automobile. I njih je zabrinula činjenica da je na tehničkom pregledu svaki treći automobil neispravan i spremni su dati svoj prilog da se takvo nepovoljno stanje promijeni. Od 3. listopada, kada je Autoklub Maksimir u svojoj Članskoj autoradionici počeo obavljati temeljite preglede i besplatno otklanjanje sitnijih kvarova, u prostorijama Kluba na Ružmarinki 17 neprestano zvone telefoni. Svakoga dana kroz radionicu prođe 20-tak automobila, na kojima stručnjaci otkrivaju brojne tehničke nedostatke. Manje otklanjaju odmah na licu mjesta, a za veće vozači mogu birati hoće li posjetiti neku autoservisnu radionicu koja odobrava niže cijene ili će ići svojem mehaničaru.

            Nastavi li se ova akcija dosadašnjim tempom, u godini dana moglo bi na naše ulice izaći oko 4.000 ispravnijih automobila, a na kojima je prekontrolirano oko 40.000 pozicija. To je prvi puta u našem gradu da se na relativno malom prostoru od dva četvorna kilometra obavljaju pregledi i popravci bez čekanja, gubljenja vremena i besplatno. Istodobno, na automobilima se u obližnjoj STP obavlja i eko-test, što je značajno za postizanje boljih ekoloških uvjeta u čovjekovoj okolici.

            Prednost u prijavljivanju za preglede, njihovo obavljanje i besplatno otklanjanje sitnijih kvarova imaju članovi Autokluba "Maksimir", koji svojom članarinom podržavaju Klub i koriste njegove brojne tehničke aktivnosti i besplatnu pomoć na cestama. Drugi vozači imaju, istodobno, priliku da se upišu u Autoklub Maksimir i odmah steknu prava na korištenje svih članskih pogodnosti. Kada bi se naplaćivale usluge ovih pregleda one bi po svakom automobilu bile i više od 600 kuna, od čega se samo na besplatnu zamjenu vansezonskih ili pohabanih guma odnosi 150-200 kuna, a na eko-test više od 120 kuna. To pokazuje da pored ušteda na potrošnji goriva ispravnog automobila, većoj sigurnosti i manjem zagađivanju okoliša, vozači mnogo štede i na novčanim davanjima.

            Pregledi se obavljaju svakog dana od ponedjeljka do subote. Prijave i rezervacija termina je na tel. 23 18 442, 23 04 029, 23 69 951, 099 81 39 018. Tko želi ući u pravu zimu s ispravnim automobilom, valja na to računati.

 

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Radionice-ak i stp
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › VOZAČI PRIHVATILI