Zaba Banking Academy

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Svi
2020
30

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › Zaba Banking Academy

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
01
 
01.2019

Zaba Banking Academy

novo izdanje polugodišnjeg programa stručne plaćene prakse za studente
Zaba Banking AcademyZaba banking academy
 

Kroz program studenti se upoznaju  s poslovanjem banke, stječu bankarska znanja i razvijaju vještine upravljanja odnosa s klijentima. Prijave su do 7. siječnja.

Zagrebačka banka već treću godinu za redom organizira studentski program stručne plaćene prakse -  Zaba Banking Academy, za sve studente završne godine studija, odnosno apsolvente diplomskih studija ekonomskog, matematičkog i drugog tehničkog usmjerenja koji žele naučiti kako funkcionira banka te bolje razumjeti bankarsko tržište.

Treći ciklus Zaba Banking Academy programa usredotočen je na atraktivna područja iz bankarskog poslovanja: Korporativnog, investicijskog i privatnog bankarstva, Financija te Upravljanja i kontrole rizika.

Studenti će kroz ovaj višemjesečni program, uz podršku iskusnih mentora te u stvarnom poslovnom okruženju,  steći iskustvo u radu s međunarodnim klijentima, korporativnoj mreži, rizicima, projektnom financiranju, planiranju i kontrolingu te poslovnoj strategiji. Osim praktičnog dijela programa, studenti će upotpuniti i teorijska znanja nizom edukacija za osobni i profesionalni razvoj.

Praksa je plaćena, a iskustva će se stjecati u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Splitu, Puli i Osijeku.

„Zaba Banking Academy izvrsna je prilika za upoznavanje s osnovama bankarstva i radom u vodećoj banci u Hrvatskoj. Svim polaznicima omogućujemo ugodnu radnu atmosferu i mentore – iskusne bankare – koji  studente uvode u bankarsko poslovanje, uz posebno kreirane edukacije. Ponosni smo što je u prva dva ciklusa prakse program pohađalo ukupno 34 studenta, a u Zagrebačkoj banci se do sada zaposlilo njih jedanaest, uz sjajna iskustva svih polaznika. Stoga, pozivamo studente da prihvate ovaj izazove i prijave se na program: uz iskustvo i izuzetne prilike za osobni i profesionalni razvoj, polaznicima koji će zadovoljiti kriterije omogućit ćemo i nastavak karijere u Zagrebačkoj banci“, ističe Gianluca Totaro, direktor Upravljanja ljudskim resursom u Zagrebačkoj banci.

Zagrebačka banka program je pokrenula 2016. godine, u suradnji s fakultetima iz područja ekonomije, kako bi studentima pružila konkretna praktična znanja te iskustvo kroz koje će se upoznati s osnovama bankarstva i radom u korporativnom okruženju.

Ugovor o suradnji za sudjelovanje studenata u ovom programu usavršavanja i stručne prakse Zagrebačka banka je do sada potpisala s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, Zagrebačkom školom ekonomije i managementa, VERN-om, RIT Hrvatska, Veleučilištem Baltazar Krčelić, Ekonomskim fakultetom u Osijeku, Ekonomskim fakultetom u Rijeci, Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu, Ekonomskim fakultetom u Osijeku, Prirodoslovno matematičkim fakultetom u Zagrebu, Visokim učilištem Effectus, Fakultetom elektrotehnike i računarstva te Sveučilištem Juraja Dobrile u Puli.

Prijave na Zaba Banking Academy program traju do 7. siječnja. 

Više o programu prakse

Zaba Banking Academy.

Zagrebačka banka uz program plaćene prakse i u redovnom poslovanju nudi niz pogodnosti studentima i mladima, kao što su besplatan Paket za mlade koji sadrži kunski tekući račun, kunski žiroračun, on – line bankarstvo putem m-zabe i e-zabe, financijski planer te mnoge druge pogodnosti.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Zaba banking academy

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › Zaba Banking Academy