ZAŠTITA ŽIVOTINJA: Akcija „Udomljavanje je fora“

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Tra
2020
05

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › ZAŠTITA ŽIVOTINJA: Akcija „Udomljavanje je fora“

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
10
 
04.2013

ZAŠTITA ŽIVOTINJA: Akcija „Udomljavanje je fora“

Trg bana Jelačića, subota 13. travnja, od 9 do 15 sati
ZAŠTITA ŽIVOTINJA: Akcija „Udomljavanje je fora“Akcija udomljavanja starih pasa
 

Akciju „Udomljavanje je fora“ s temom pomoć ranjenim i starim psima, organiziraju Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, u suradnji s udrugom Prijatelji životinja, udrugom Noina arka te sponzorima Royal Canin. „Udomljavanje je fora“ održat će se u subotu, 13. travnja 2013., od 9 do 15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića.
Unatoč višegodišnjim naporima cijele zajednice da se osvijesti briga o životinjama svake godine dio naših neodgovornih sugrađana napušta životinje iz svojih domova i oni postaju ne samo moralni problem cijelog društva nego i velika opasnost za ljude i druge životinje, a posebno u prometu - sudjelujući u prometnim nesrećama - pri čemu same stradavaju i ranjene ostaju na ulicama grada. Jako često neodgovorni vlasnici napuštaju i svoje dugogodišnje kućne ljubimce koji onda pod stare dane sami lutaju gradom u potrazi za malo hrane, a kad i dođu na sigurno u sklonište onda u njemu ostaju dugo iako bi mogli biti odlično društvo nekome tko prepozna njihove kvalitete.
"Zašto se kao društvo ne posvećujemo dovoljno bolesnim, starim ili hendikepiranim životinjama?", "Udomljuju li se hendikepirani psi i mace?" - na ta i još mnogo sličnih pitanja pokušati će se odgovoriti na subotnjoj akciji, kada će ranjenim i starim psima, zajedno s Doris Pinčić, koja je već sudjelovala u projektu Prijatelja životinja 'Neka tvoj izbor bude udomljavanje!', pomoći u traženju novog doma. Doris Pinčić će se akciji pridružiti na štandu u 11 sati i zajedno s Royal Caninom najaviti posebnu akciju namijenjenu budućim vlasnicima pasa koji će u tjednu iza akcije udomiti psa i potpisati ugovor. Akcija obuhvaća besplatnu hranu za tri mjeseca prema normativima Royal Canin-a za odgovarajuću dob i veličinu psa.
U 2013. godinu organizatori ovog hvalevrijednog projekta kreću s novim akcijama kojima žele približiti suživot ljudi i životinja u gradu: družit će se s obiteljima i njihovim kućnim ljubimcima u javnim parkovima za kućne ljubimce na Vrbanima i Utrinama te naučiti klince sve o psima i macama s kojima žive ili ih susreću. Napravljene su i nove naljepnice za aute, šalice i majice koje će uveseljavati sve one koji ih kupe, a zauzvrat će se prikupljenim donacijama uljepšati život pasa u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba!
 

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Akcija udomljavanja starih pasa

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › ZAŠTITA ŽIVOTINJA: Akcija „Udomljavanje je fora“