Zbeletron DJ radionice

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
10:09
Srp
2020
10

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Zbeletron DJ radionice

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
31
 
10.2019

Zbeletron DJ radionice

za djevojke i žene - radionica je besplatna, a prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 5. studenog
Zbeletron DJ radioniceDjradionice
 

Udruga Zbeletron u suradnji s K-zonom u Društveno kulturnom centru Šesnaestica (Ozaljska 16, Zagreb) od 10. do 24. studenog održat će osnovne radionice DJ-anja za djevojke i žene koje se žele okušati za DJ pultom. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijave se zaprimaju do 5. studenog.

Radionice će se fokusirati na scensko i izvedbeno oblikovanje zvuka te postavljanje tehnike za pripremu izvedbenog programa. Uz mentorstvo DJane Nore (vrtila na EXIT festivalu u Novom Sadu, Rdečim zorama u Ljubljani, Merlinka u Sarajevu, Homo Fešta! U Poreču, Queer Up! Party i rođendan udruge LORI u Rijeci, klub Kocka u Splitu, klubovi Sirup, Medika, Funk, Močvara, Spunk, Sax, Bogaloo u Zagrebu, itd.)i DJane Doksi & Miar (puštale u Medici u sklopu Kruzera, Pritličje i Monokl, Pride Participacija, Brazil)
polaznice će imati priliku naučiti kako se služiti kontrolerom (Native Instruments 22320 Traktor Kontrol S2 MK2 DJ) te upoznati osnove DJ-janja u programu Traktor 2. Uz osnovne informacije o BPM-u, prijelazima i tehničkim specifikacijama miksete, naučit će spojiti opremu te steći osnovna znanja potrebna za izvođenje samostalnog DJ seta.

Po završetku edukacije polaznice će imati priliku predstaviti se vlastitim setovima na Zbeletronovim glazbenim programima i tako pred publikom testirati svoja stečena znanja.

DJane Nora, Doksi i Miar u svojim glazbenim nastupima koncentrirane su na house, techno, nu disco, elektro i slične varijante stilova i žanrova te će se na umiksavanje istih bazirati i na samoj radionici. Radionice će se održati tijekom tri nedjelje, u terminima od 18:00 do 21:00 sati (10.11. i 17.11.) te od 17:00 do 20:00 sati (24.11.) u prostoru Društveno kulturnog centra Šesnaestica (Ozaljska 16, Zagreb).

Za sudjelovanje na radionici nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, ali se od polaznica očekuje da donesu vlastita prijenosna računala. (U slučaju da to nije moguće, prilikom prijave na radionicu napomenite da nemate vlastito prijenosno računalo, pa ćemo vam pokušati osigurati jedno.)

Sudjelovanje na radionici prijavljuje se putem e-mail adrese zbelenatron@gmail.com, s naznakom "Prijava za DJ radionice". U prijavi je potrebno priložiti ime i prezime, datum i godinu rođenja te kratko motivacijsko pismo. Poželjno je da nam prilikom prijave pošaljete i kratku playlistu po vlastitom ukusu.

Kako je radionica organizirana u samo tri termina, molimo vas da prije same prijave provjerite jeste li u mogućnosti sudjelovati na svakome od njih. Za sva dodatna pitanja vezana uz radionicu pišite na e-mail: zbelenatron@gmail.com.

Više informacija o radionicama možete potražiti na Facebook stranici događanja:

https://web.facebook.com/events/449490565680303.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Djradionice
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Zbeletron DJ radionice